Η εταιρεία ΙΣ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Μ.Ε.Π.Ε ανακοινώνει την προμήθεια ενός προηγμένου γεωδαιτικού σταθμού από την εταιρεία TopoGeo, επίσημου διανομέα της GeoMax στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον γεωδαιτικό σταθμό Geomax Zoom 40, με χρήση προηγμένης τεχνολογίας neXus EDM και εντυπωσιακό εύρος μέτρησης έως και 500 μέτρα χωρίς την ανάγκη πρίσματος, ενώ με τη χρήση πρίσματος, ο σταθμός επιτυγχάνει εμβέλεια έως και 3500 μέτρα, ενώ διαθέτει αντισταθμιστή τεσσάρων αξόνων για ακριβείς μετρήσεις γωνίας.

Ο κ. Ισ. Ιωακειμίδης, ιδρυτής της εταιρείας ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Μ.Ε.Π.Ε αναφέρει, «η εταιρεία μας, εξειδικευμένη στην κατασκευή και τοποθέτηση σύνθετων μεταλλικών κατασκευών, δεσμεύεται να επιτύχει τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ακρίβειας σε κάθε έργο της.  Επιλέξαμε τον γεωδαιτικό σταθμό Geomax Zoom 40 της TopoGeo όπου αναμένεται να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια των  κατασκευών της εταιρείας μας στο πεδίο. Είμαστε βέβαιοι ότι η συγκεκριμένη επιλογή, αντιπροσωπεύει την καταλληλότερη λύση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων μας ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες  στον κλάδο των κατασκευών και της τοποθέτησης μεταλλικών κατασκευών.

Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στα μέσα Μαρτίου, ενώ η εταιρεία TopoGeo ανέλαβε την εκπαίδευση της εταιρείας ΙΣ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Μ.Ε.Π.Ε για  την χρήση του σταθμού και το on job training του προσωπικού της.

Μάθετε περισσότερα για το Geomax Zoom 40 : https://tinyurl.com/3yp8swy4

 

 

Σχετικά άρθρα